A SecoPlan Kft-t  2011-ben alapítottuk, mint két fiatal, még tapasztalatlan, de elhivatott mérnök, akik bár alig ismerték egymást, mégis egy dologban egyetértettek: ahhoz, hogy betörjenek az épületgépész piacra és kiemelkedjenek a versenytársak közül, kemény munka és magas minőségi standardok kellenek.

Csapatunk nem csupán megállta a helyét éveken keresztül, de számos fiatal mérnökkel bővült. 2016-ban beléptünk az épületgépészeti kivitelezések területére is. Szerelőcsapatunk tagjai ugyanazt vallják: a különbség a minőségben van. Ez a hozzáállás segítette a céget ahhoz, hogy jó hírnévre tegyen szert, elnyerje mind ügyfelei mind alkalmazottai bizalmát.

Élet a SecoPlannál

A legjobb befektetések egyike az, amikor az emberek tudásába és munkakörülményeibe fektetünk be pénzt és energiát, annak érdekében, hogy önállóan és magabiztosan tudják elvégezni a rájuk bízott feladatokat. Ezért tettük magunkévá az emberarcú és családbarát vállalati kultúrát, a felhatalmazó, bizalmon alapuló vezetői (mentori) szemléletet.

Csapatunkat a kiegyensúlyozottság és a jókedv jellemzi. Hangsúlyt fektetünk a korszerű eszközök és szoftverek beszerzésére, amelyek lehetővé teszik a hatékony és biztonságos munkavégzést. Épülőben lévő székházunk tágas, ergonomikusan kialakított munkahely lesz.

Bízunk benne, hogy célkitűzéseink és kitartásunk példaértékűek más vállalkozások számára is.

Csapatunk

ing. Haynal Hunor-Attila
CEO
ing. Kakucs Csaba
CTO
ing. Gedő-Orbán Katalin
HVAC and Plumbing Engineer
tech. Antal István
Drawing
ing. Imets Vazul
HVAC and Plumbing Engineer
Lipeczky Erna Andrea
Office Manager
ing. Mihók-Bogdán Barnabás
Structural Engineer
Biró Márton
Electrician
Flueraș Dan
Electrician
Molnár Árpád
Electrician
Simon Norbert
Electrician
Szőke Barna-Attila
Electrician
Szopos Lóránd
Mechanic

Értékeink

Fejlődés

Vállalatunk folyamatosan fejlődik. Befektetéseink új technológiák bevezetésére, új ismeretek elsajátítására irányulnak, úgy szakmai téren, mint vállalati menedzsment és a marketing területeken. Cégünk vezetői tudják, hogy az emberarcú és családbarát vállalati kultúra, a felhatalmazó, bizalmon alapuló vezetői (mentori) szemlélet, a rugalmas munkaszervezés alapvetésekké válnak a ma és a holnap munkaerő piacán.

Minőség

A minőséget a csapat saját magával szemben várja el, ezért az ISO 9001-es szabvány mellett egy testreszabott belső szabályrendszert is követünk. Ennek alapkövei: mérhető teljesímény, egyszerű lépésekre lebontott folyamatok, melyek pontos teljesítése és lekövetése biztosítja az állandó minőséget.

Kreativitás

Szeretjük a szép munkákat és a kihívásokat. Sok éves tapasztalatunk a tervezés terén segít, hogy szakértelemmel lássuk el a kivitelezői feladatokat. Ugyanakkor a változatos munkatelepeken szerzett gyakorlati tapasztalat lehetővé teszi, hogy az íróasztal mellett is kreatív és megvalósítható megoldások szülessenek.