Fiind încă doi ingineri tineri, fără experiență, am înființat firma SecoPlan în 2011, cu gândul că dacă dorim să ne diferențiem de concurență și să ajungem în fruntea celor prezenți pe piața firmelor de proiectare și execuție instalații, va fi nevoie de efort și de standarde de calitate înalte.  

Echipa noastră și-a dovedit abilitățile de-a lungul anilor, și s-au alăturat echipei mai mulți ingineri tineri talentați. În anul 2016 am început activitățile și în domeniul execuțiilor de instalații. Echipa de instalatori are aceeași convingere: calitatea face diferența. Această atitudine ne-a ajutat în obținerea renumei pozitive a firmei și în câștigarea încrederii clienților și angajaților noștri.

Viața la SecoPlan

Cea mai bună investiție este cea pe care o faci în cunoștințele și în condițiile de muncă ale angajaților. Energia astfel investită îi împuternicește să-și completeze sarcinile în mod independent și siguri pe sine. De aceea la baza convingerilor noastre ca manageri stă cultura antreprenorială favorabilă familiilor și atitudinea managerială mentorială, bazată pe încredere. 

Echipa noastră se caracterizează prin echilibru și voie bună. Investim totodată și în achiziționarea celor mai moderne softvere și tehnologii care asigură siguranța și eficiența proceselor de lucru. Sediul firmei, aflat încă în construcție, va fi un loc de muncă spațios, proiectat ergonomic. 

Sperăm că aspirațiile noastre și perseverența noastră vor servi ca un model și pentru alte întreprinderi.

Echipa

ing. Haynal Hunor-Attila
CEO
ing. Kakucs Csaba
CTO
ing. Gedő-Orbán Katalin
HVAC and Plumbing Engineer
tech. Antal István
Drawing
ing. Imets Vazul
HVAC and Plumbing Engineer
Lipeczky Erna Andrea
Office Manager
ing. Mihók-Bogdán Barnabás
Structural Engineer
Biró Márton
Electrician
Flueraș Dan
Electrician
Molnár Árpád
Electrician
Simon Norbert
Electrician
Szőke Barna-Attila
Electrician
Szopos Lóránd
Mechanic

Valorile noastre

Dezvoltare

Firma noastră se află într-o continuă dezvoltare. Investim continuu în introducerea celor mai noi tehnologii, în însușirea cunoștințelor noi atât pe plan profesional cât și în ceea ce privește managementul și marketingul firmei. Managerii firmei consideră importantă cultura antreprenorială favorabilă vieții familiare, iar perspectiva lor managerială se bazează pe încredere și delegare, sarcinile fiind distribuite în mod flexibil între membrii echipei.

Calitate

Oferirea celei mai înalte calități este așteptat de la toți membrii echipei SecoPlan, de aceea firma urmărește, pe lângă standardele ISO 9001 și un regulament de ordine interioară personalizat. Acest regulament se bazează pe performanță măsurabilă, procese transparente, simple, urmărirea cărora asigură calitatea înaltă permanentă.

Creativitate

Iubim provocările și proiectele bine făcute și frumoase. Experiența îndelungată în proiectare ne ajută să realizăm și activitățile de execuție în mod cunoscător. Iar experiențele practice acumulate pe diverse șantiere ne sporesc creativitatea când este necesară găsirea celor mai bune și realizabile soluții lângă birou.