Ready to work

A Secoplannál fiatal, szakértő mérnökökből álló csapat dolgozik azon, hogy minden egyes munka megfeleljen a befektető elvárásainak, az aktuális szabályozásoknak és annak a magas minőségi standardnak, amelyet a cég saját magával szemben támaszt.

Szolgáltatásaink

Tervezés

Cégünk az épületgépészeti tervezés szakágak közül a fűtés, hűtés, szellőztetés, külső és belső víz- és szennyvízhálózatok tervezésére szakosodott. Ugyanakkor bizalommal fordulhatnak a cég szakembereihez akkor is, ha technikai, helyszíni asszisztenciára van szükség felmérés, ellenőrzés vagy átadás alkalmával.

Kivitelezés

2016-ban megalapítottuk a Secoplan Building Systems kft-t, mely erős- és gyengeáramú elektromos rendszerekre szakosodott. Ugyanakkor elindult szerelőcsapatunk is, amely Chișinăutól (Moldáv Köztársaság) Göteborgig (Svédország) több országban bizonyított, főként az ipari szegmensben, olyan neves cégek gyáraiban, mint Karcher, Coloplast, Dacia, NGK Ceramics és így tovább.

Munkáink

Portfólió

Filozófiánk

Meggyőződésünk, hogy a hosszútávon fenntartható fejlődést csak kitartó munkával lehet elérni, amihez elengedhetetlen a jó csapat, a folytonosság.
Alapvető szemléletünk a pontos munka és a rugalmasság.

Értékeink

Fejlődés

Vállalatunk folyamatosan fejlődik. Befektetéseink új technológiák bevezetésére, új ismeretek elsajátítására irányulnak, úgy szakmai téren, mint vállalati menedzsment és a marketing területeken. Cégünk vezetői tudják, hogy az emberarcú és családbarát vállalati kultúra, a felhatalmazó, bizalmon alapuló vezetői (mentori) szemlélet, a rugalmas munkaszervezés alapvetésekké válnak a ma és a holnap munkaerőpiacán.

Minőség

A minőséget a csapat saját magával szemben várja el, ezért az ISO 9001-es szabvány mellett egy testreszabott belső szabályrendszert is követünk. Ennek alapkövei: mérhető teljesítmény, egyszerű lépésekre lebontott folyamatok, melyek pontos teljesítése és lekövetése biztosítja az állandó minőséget.

Kreativitás

Szeretjük a szép munkákat és a kihívásokat. Sokéves tapasztalatunk a tervezés terén segít, hogy szakértelemmel lássuk el a kivitelezői feladatokat. Ugyanakkor a változatos munkatelepeken szerzett gyakorlati tapasztalat lehetővé teszi, hogy az íróasztal mellett is kreatív és megvalósítható megoldások szülessenek.